Nieuws - Leeuwercup

halve finales en finale

De 1e halve finale ging tussen Jan Janssen en Ad Pollaert.

Jan ging goed van start en Ad kwam niet goed uit de startblokken.

Jan maakte een serie van 30 en Ad een serie van 18.

Na 30 beurten was Jan de sterkste, Ad maakte 41 caramboles in 30 beurten.

De 2e halve finale ging tussen Wim Slijpen en Rene de Meijer.

Dit werd een spannende partij en Wim wist te winnen in 21 beurten met een gemiddelde van 3,57 en een serie van 12 Rene speelde een gemiddelde van 3,38 en een serie van 16.

De finale gaat dus tussen Jan en Wim.

In een uitermate spannende wedstrijd waarin goed gespeeld werd wist Wim uiteindelijk te winnen in 20 beurten. Hij speelde een gemiddelde van 3.75 en een serie van 19.

Jan wist ondanks een serie van 38 en een gemiddelde van  6.15 niet te winnen.

namens bc avanti  willen we Wim hartelijk feliciteren. 

Voor het laatst aangepast op: 30-12-2019

Halve finales en Finale Leeuwercup

Op zaterdag 28 december aanvang 19.30 uur worden de halve finales en finales voor de LeeuwerCup gespeeld wij hopen op support voor Ad Pollaert, want hij zal onze club vertegenwoordigen.

Leeuwercup

Op vrijdag 1 november werden de volgende wedstrijden gespeeld, Ad Pollaert tegen Leon van Soest, Ad wist deze partij in zijn voordeel te beslissen in 33 beurten en een moyenne van 1,67. Jo Giesberts tegen Wim Slijpen werd een spannende partij, Jo verloor op 1 carambole. Geert Huskens tegen RenĂ© de meyer, de winst in deze partij ging royaal naar RenĂ©. De laatste partij ging tussen Jos van der Sanden en Jan Janssen, Jos had geen kans hij verloor in 19 beurten van Jan die een gemiddelde speelde van 7,22. Op vrijdag 27 december worden de halve finales gespeeld en we hopen op veel support voor Ad zodat hij de Leeuwer cup wint. Wij wensen Ad veel succes.